Trabzonspor, Süper Lig’de bugün sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde bordo-mavililerin sahaya çıkacağı ilk 11 resmen açıklandı.
Teknik heyet, önemli oyuncularını kadroya dahil ederken hücumda Burak Yılmaz ve Dame N’Doye ikilisine görev verdi. Karşılaşmanın temposunun yüksek olması bekleniyor.
Trabzonspor’un İlk 11’i
Onur
Uğur – Durica – Emmanuel Mas – Pereira
Okay – Onazi – Yusuf Yazıcı – Castillo
Burak Yılmaz – N’Doye
Maç Öncesi Değerlendirme
Orta sahada Okay Yokuşlu ve Ogenyi Onazi ikilisi mücadele gücüyle dikkat çekerken, hücuma katkı vermesi beklenen isimler arasında Yusuf Yazıcı ve Castillo bulunuyor. Forvette ise ikinci forvetli sistem tercih edilerek Burak Yılmaz ile N’Doye birlikte sahaya çıkarıldı.
Savunmada Durica’nın liderliğinde Pereira ve Mas kanatlarda görev yapacak. Kaleyi ise deneyimli eldiven Onur Kıvrak koruyacak.
Kaynak:Haber61