"Trabzonspor'un şemsiyesi delik"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Ünye Trabzonsporlular Derneği'ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Usta, "Trabzonspor'u eski şaşalı günlerine yeniden döndürmek için çalışıyoruz. Taraftarımızın desteği ile bunu başaracağ

"Trabzonspor'un şemsiyesi delik"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Ünye Trabzonsporlular Derneği'ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi. Kulüp Başkanı Usta, "Trabzonspor'u eski şaşalı günlerine yeniden döndürmek için çalışıyoruz. Taraftarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Samsun'dan başlayarak Karadeniz bölgesindeki Trabzonsporlular derneklerini ziyareti kapsamında Ünye'ye geldi. Ünye Trabzonsporlular Derneği'ni ziyaret eden ve burada dernek yöneticileri ve taraftarlarla bir süre sohbet eden Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, adeta umut saçtı.

Kongre sürecinde Trabzon dışındaki delegelerin kendilerine büyük destek verdiğini ve bu ziyaretinde verilen desteğe teşekkür mahiyeti taşıdığını belirten Usta, "Kongre öncesinde eğer seçilirsek tekrar gelip ziyaret edeceğimize söz verdik. Bu sözümüze istinaden bugün Samsun'dan başlayarak Trabzonsporlular derneklerini ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Samsun'da Samsunpor'u da ziyaret ettik. Samsunsporla geçmişten gelen bir takım sıkıntılar var. Bunları çözmek kulüp başkanlarına düşüyor. Bu nedenle Samsunspor'a uğradık ve Karadeniz takımları olarak biriz ve beraberiz mesajı verdik. Olması gereken de budur" diye konuştu.

"ŞEMSİYE DELİK"

Ortak paydanın Trabzonspor olduğunun altını çizen Muharrem Usta, "Tabii hepimizi buluşturan Trabzonspor. Üst kimliğimiz Trabzonspor ve hepimiz onun altına sığınmış durumdayız. Şemsiye malum delik ama biz bunu toparlayacağız. O eski şaşalı günlerine geri getirmemiz lazım. Çünkü insanlar kendini onunla buluyor, işler onunla artıyor azalıyor, hatta camide cemaat onunla artıyor azalıyor" ifadelerini kullandı.

"KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ"

Usta şöyle devam etti:

"Trabzonspor'da tabiri caizse kentsel dönüşüm yapacağız. Kazanmanın yolu; doğru adamı bulduğunda bunun arkasında durmak. Başkanın doğrusunu bulduk ve sahip çıkacağız. Biz 2011'de büyük bir sorun yaşadık. Bakın Fenerbahçe bu sorundan nasıl çıktı, biz nasıl çıktık. Camiaların gücü doğru şeyi gördükçe birleşmekten geçer ama o darbeleri yerken yöneticiler bizi bir arada tutamadı. Elimizdeki marka çok büyük bir güç ama içinde bulunduğumuz durum çok sıkıntılı. Yapılması gerekenlere baktığımızda kısa döneme çok şey sığdırmamız lazım. Bu ne başkanın, ne yöneticinin işidir. Herkes buna sahip çıkacak. Bize de düşen bu gücü iyi organize etmek, iyi derleyip toparlamak. Karşılığından kimsenin endişesi olmasın. Kulübü derleyeceğiz toparlayacağız ve bunu aşacağız. Ancak taraftarlar olmadan asla. Takımların itici gücü taraftarlardır, camiaların heyecanıdır."

AHMET ÇAMYAR: "USTA'YA GÜVENİYORUZ"

Daha sonra Trabzon taraftarı olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret eden Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Ünyespor'a destek sözü verdi.

Trabzonspor Kulübü başkanını Ünye'de görmekten son derece mutlu olduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kulübün 44. başkanı olarak görevinizde başarılar diliyorum. Umarım Trabzonspor eski şaşalı günlerine kısa zamanda geri döner. Atmış olduğunuz adımların son derece olumlu neticeler verdiğini biliyoruz. Biz de göreve geldiğimizde mali yapımızı düzeltmek için adımlar attık. 2 yıl içerisinde ciddi şekilde yol aldık. Sizin ortağı olduğunuz işletmedeki başarınızı biliyoruz ve Trabzonspor'da da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyoruz. Biz de Ünye'de Ünyespor ve Belediyespor'u birleştirdik. Şu anda namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz, bu arada Trabzonspor'un alt yapısından da futbolcu desteği istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Usta ise, "Trabzonspor tüm Karadeniz'in futbolda itici gücü. Trabzonspor'u güçlü klan da bölgedeki taraftarı, sizlersiniz. Trabzonspor'da bölge takımları için hamiliğini elbette yapacaktır. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ziyaretin anısına Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'ya Ünye 1957 Spor forması ve plaket hediye etti. Ardından Muharrem Usta Fatsa'ya gitmek üzere Ünye'den ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler