Trabzonspor'un santrfor transferinde son durum! Canlı yayında dikkat çeken sözler

İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin, Haber61'in konuğu olarak değerlendirmelerde bulundu.

İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen Şahin, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ile birlikte Trabzonspor gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin, Trabzonspor'un Bruno Petkovic transferinde ısrarcı olduğunu, Bjelica'nın da etkisiyle transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.

Gökmen Şahin'in, Bruno Petkovic transferine dair değerlendirmesi şu şekilde;

"BJELİCA PETKOVİC'İ FUTBOLA DÖNDÜREN İSİM"

"Petkovic, Bjelica'nın göz bebeklerinden biri. Avrupa'da kötü sezon geçirdikten sonra Dinamo Zagreb'de Bjelica ile yeniden doğmuştu. Burak ve Cenk nasıl Şenol Güneş ile bir duygu bütünlüğü yaşamışsa, Petkovic için de Bjelica öyle."

"Bjelica, Petkovic'e çok güveniyor. Trabzonspor, Petkovic'i oradan koparmayı planlıyor. Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi süreci bekleniyor. Bir süreç bu. Oyuncu ve kulüpler tarafından yönetilen bir süreç. Bjelica etkisi büyük. Petkovic'i futbola yeniden döndüren isimlerden biri. Ciddi durum ve farklılıklar ortaya çıkmazsa Petkovic transferi Trabzonspor lehine gerçekleşecektir. Transferinin olmaması için bir neden yok."

canli-yayinda-flas-petkovic-sozleri-4.jpg

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler