Trabzonspor’un Roma maçı programı belli oldu

Trabzonspor’un, Roma ile yapacağı maçın programı açıklandı.

Trabzonspor’un Roma maçı programı belli oldu

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor’un UEFA Konferans Ligi play-off turunda oynayacağı Roma maçı öncesinde bordo mavililerin ve Roma’nın yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

Buna göre Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Bruno Peres’in katılacağı basın toplantısı 18 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30’da Medical Park Stadyumu’nda yapılacak. Basın toplantısının ardından saat 18.00’de yine stadyumda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

Misafir takım Roma ise yarın (18 Ağustos Çarşamba) saat 10.00’da Roma’da yapacağı antrenmanın ardından Trabzon’a gelecek. 19.25’te Trabzon’da olması beklenen Roma’da Teknik Direktör Jose Morinho ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı da saat 20.30’da Medical Park Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor