Trabzonspor’un rakiplerini tanıyalım

Trabzonspor’un Avrupa Ligi gruplarındaki rakiplerini tanıyalım.

Trabzonspor’un rakiplerini tanıyalım

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Avrupa Ligi C grubunda yer aldı ve Krasnodar,Basel ve Getafe ile eşleşti.

Kendi liglerinin önemli bir konuma sahip olan rakipleri yakından tanıyalım.

Krasnodar :

Rus temsilcisi Krasnodar 145 milyonluk kadro değeri ile dikkat çekiyor. Rusya Premier Ligi’nin 7 haftası oynanırken 14 puanla lider konumunda yer alan Krasnodar, 2008 yılında kuruldu. Rus Milyarder tarafından kurulan kulüp, maçlarını 34 bin kapasiteli ve Türklerin inşaa ettiği Kuban stadında oynuyor.

Krasnodar’ın en değerli 3 oyuncusu olan 18 Milyon Euro değeriyle Victor Classon, 14 Milyon değeriyle Remi Cabella ve 14 Milyon Euro değerindeki Tonny Vilhena dikkat çekiyor.

Viktor Classon ve Remi Cabella sakatlıkları nedeniyle şu anda forma giyemiyor.

Basel :

Trabzonspor’un grubunda bulunan İsviçre temsilcisi Basel maçlarını 33 bin 343 kişilik St Jakop Park Stadı’nda oynuyor. Avrupa’da isim yapmış bir kulüp olan Basel İsviçre’nin en önemli kulüpleri arasında yer alıyor. 51 Milyon Euro’luk kadro değeri ile dikkat çeken Basel’de En değerli oyuncu olarak 8 Milyon Euro ile Noah Okafor dikkat çekiyor.

Basel bu sezon oynanan 5 maç sonunda 12 puanla İsviçre Ligi’nde 2. Sırada bulunuyor. Basel geçen yılı ise 71 puanla 2. Sırtada bitirmişti.

Getafe

Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki bir başka rakibi ise İspanya temsilcisi Getafe oldu. İspanya’nın önemli kulüpleri arasında yer alan Getafe, maçlarını Alfonzo Perez Kolezyum’da oynuyor. İspanya Ligi’nin 2. Haftası oynanırken henüz galibiyeti yok. 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 16. Sırada yer alan Getafe geçen sezonu 59 puanla 5. Sırada bitirmişti. 137 milyon Euro’luk kadro değerine sahip olan Getafe’nin en değerli oyuncusu olarak 25 Milyon Eurol değeriyle Djene dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor