Trabzonspor'un rakibi Gaziantep FK! İşte Avcı'nın muhtemel 11'i

Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk edecek. İşte maç öncesi son gelişmeler ve muhtemel 11...

Trabzonspor'un rakibi Gaziantep FK! İşte Avcı'nın muhtemel 11'i

Kayserispor deplasmanından 2-1 galip dönen ve ardından Fatih Karagümrük'ü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 3-2 mağlup eden Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde bugün Gaziantep FK'yı konuk edecek.

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında 28 Nisan Pazar günü Papara Park'ta oynanacak olan mücadele 19.00'da başlayacak.

Tonusluoğlu düdük çalacak

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu görev yapacak. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Erkan Özdamar olacak.

Mücadele, Trabzonspor'un cezası dolayısıyla seyircisiz olarak oynanacak.

Trabzonspor'da 2 eksik var

Trabzonspor'da sarı kart cezalısı olan Eren Elmalı ve sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen, Gaziantep FK'ya karşı görev yapamayacak.

Trabzonspor'un Gaziantep FK maçı muhtemel 11'i

Bordo mavililerin müsabakaya Uğurcan, Meunier, Baniya, Mendy, Denswil, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe ve Onuachu 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler