Trabzonspor’un rakibi Basel’den basın toplantısı “Oynamak zorunda olduğumuz bir maç”

Trabzonspor’un rakibi Basel’de yarın oynanacak karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi’nde yarın akşam Basel'i konuk edecek.

Karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen basel’de kulüp yetkilisi “Basel kulübü olarak yaşadığınız deprem hadisesi için üzüntülerinizi paylaşıyoruz. Burada futbol adına çok öneli değil ama rakibimizin depremzedeler için yaptığı kampanyayı destekliyoruz ve tebrik ediyoruz. Buradaki gelirin depremzedelere gönderilmesini biz de destekliyoruz. Biz de kendi sahamızda depremzedeler için bir bağış kampanyası düzenlemeyi düşünüyoruz. İlerleyen zamanda bunu açıklayacağız.” İfadelerini kullandı.

Teknik sorumlu Heiko Vogel ise 4 saatlik uçuşun ardından otele geldik. Yarın ki maçın depremden ötürü önemsiz olduğunu söyleyebilirim. Trabzonspor’un aldığı karara katılacağız. Golden sonra gol sevinci yapmayacağız. Burada 800 km uzakta olan bir olay nedeniyle gol sevinci yapmayacağız. Rakibimiz gibi biz de oynamak zorunda olduğumuz bir maç olarak düşünüyoruz ve extra bir motivasyonumuz yok.” İfadelerini kullandı.

Basel’in yıldızı Adams ise “Trabzonspor’un hocası gibi biz de oynamak zorunda olduğumuz bir maç için buradayız. Sadece çıkıp maçı oynayacağız. Öncelikle ben ve takım arkadaşlarım aynı görüş var. Buraya bir maç oynamak için geldik. Oynayıp geri döneceğiz. Extra bir motivasyon söz konusu değil.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor