Trabzonspor'un rakibi Başakşehir! Maç öncesi son durum, eksikler ve muhtemel 11

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 37. hafta mücadelesinde Başakşehir'e konuk olacak. Maç öncesi bordo mavili takımdan son gelişmeler, eksikler ve muhtemel 11 haberimizde.

Trabzonspor'un rakibi Başakşehir! Maç öncesi son durum, eksikler ve muhtemel 11

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun son 2 haftasına 3 puan farkla 3. sırada giren Trabzonspor, 37. hafta mücadelesinde en yakın takipçisi Başakşehir'e konuk olacak.

Başakşehir ile Trabzonspor arasında 18 Mayıs Cumartesi (bugün) Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan müsabaka 19.00'da başlayacak.

Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Candaş Elbil yapacak. 4. hakem ise Burak Şeker olacak.

trabzonspor-antrenmna.webp

Tugay Kaan Numanoğlu'nun Trabzonspor karnesi

38 yaşındaki hakem daha önce Trabzonspor'un 7 maçında görev yaptı. Bordo mavililer söz konusu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Numanoğlu'nun bu sezon yönettiği son Trabzonspor maçı, 23. haftada Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup olduğu müsabakaydı.

Trabzonspor'da 3 eksik var

Bordo mavililerde Başakşehir maçı kafilesinde sakatlıkları bulunan Trezeguet ve Hüseyin Türkmen'in yanı sıra Nicolas Pepe yer almadı. 3 futbolcu da kritik maçta görev yapamayacak.

trabzonspor-antrenmna-1.webp

Trabzonspor'un Başakşehir maçı muhtemel 11'i

Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Fountas, Onuachu.

Başakşehir maçından sonra rota kupa

Trabzonspor, Başakşehir ile oynanacak mücadele sonrası Beşiktaş maçına odaklanacak.

Fırtına, 23 Mayıs Perşembe günü 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalinde kozlarını paylaşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler