Trabzonspor'un radarındaydı! Hapis cezasına çarptırıldı

Trabzonspor'un ara transfer döneminde ilgilendiği Ilias Chair hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzonspor'un radarındaydı! Hapis cezasına çarptırıldı

İngiliz basınında yer alan habere göre 2020 yazında, Faslı orta saha oyuncusu Chair ve arkadaşlarının bir gezi sırasında karıştıkları bir tartışma, beklenmedik bir sonuçla neticelendi.

İddialara göre ara transfer döneminde Trabzonspor'un ilgilendiği Ilias Chair, anlaşmazlık sırasında bir tır şoförüne taşla saldırarak yaralanmasına neden oldu. Bu olay sonrası hukuki süreç başlatıldı ve uzun bir davanın ardından 26 yaşındaki oyuncu, 2 yıl hapis ve 15 bin euro para cezasına çarptırıldı.

Queens Park Rangers (QPR), yaşananlarla ilgili olarak resmi bir açıklama yaparak durum hakkında bilgi verdi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ilias Chair'a yönelik saldırı iddiasıyla ilgili olarak kulübümüzün hukuk ekibiyle sürekli iletişim halindeyiz. Hukuki süreç devam etmektedir ve henüz tamamlanmamıştır. Bu sebeple kulüp olarak şu aşamada daha fazla açıklama yapma niyetinde değiliz." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler