Trabzonspor’un radarında genç yetenek! Alan Virginius iddiası
İddialara göre Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Young Boys formasıyla 45 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki Fransız sol kanat Alan Virginius’u transfer gündemine aldı.
Yayınlanma:
Trabzonspor Başkanı Doğan, katıldığı televizyon programında iki futbolcu ile anlaşma sağlandığını ve transferlerin önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.
Kulübün, geçtiğimiz sezon Young Boys forması giyen 22 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu Alan Virginius’u transfer gündemine aldığı iddia edildi.
1,80 boyundaki Virginius, Young Boys’ta 45 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun piyasa değeri yaklaşık 3 milyon euro olarak belirtiliyor.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum