Trabzonspor’un Onuachu planı hazır! İşte listedeki forvetler

Trabzonspor’da Onuachu’nun durumu transferin gidişatını şekillendirecek.

Trabzonspor’un Onuachu planı hazır! İşte listedeki forvetler

Trabzonspor, transferde atağa kalktı! Bordo-mavililer, Glasgow Rangers'tan sözleşmesi sona erecek olan Barisic ile anlaşmaya vardı. Takım, diğer pozisyonlar için de çalışmalarını hızlandırırken, forvet mevkii için en kritik gelişmeler yaşanıyor.

Paul Onuachu'nun, Trabzonspor'daki kiralık süresinin bir yıl daha uzatılması planlanıyor. Ancak, Onuachu'nun kulübü Southampton'ın, yıldız oyuncuyu doğrudan satmayı düşündüğü bilgisi edinildi. Onuachu'nun Trabzon'daki mutluluğu, yönetimin elini güçlendirse de İngiliz ekibiyle pazarlıklar sürüyor. Ancak, olası bir olumsuz senaryoya karşı bordo-mavililerin bir B planı da hazır.

İŞTE GÜNDEMDEKİ FORVETLER

Trabzonspor, önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek adına harekete geçti. Takım, özellikle forvet hattı için çeşitli isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Bu isimlerden biri, daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş Wout Weghorst. Ayrıca, uzun süre transferi için çaba sarf edilen Dinamo Zagreb'in Hırvat forveti Bruno Petkovic de yeniden gündeme geldi.

Kelechi Iheanacho da Trabzonspor'un ilgilendiği bir başka forvet. Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 27 yaşındaki Nijeryalı forvet, bu sezon Championship'te 22 maçta 5 gol kaydetti ve performansıyla dikkat çekti.

Trabzonspor ayrıca, Leicester City'den bir başka oyuncu olan Wilfred Ndidi ile de ilgileniyor. Orta saha oyuncusunun sözleşmesi de iki ay sonra sona eriyor. Takım yönetimi, bu oyuncuların maliyetleri üzerine detaylı araştırmalar yaparken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu isimlere onay verdiği ve ilk temasların yakında kurulması planlandığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor