Trabzonspor'un Muhtemel Mersin 11'i!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadında saat 20.00'de ağırlayacağı Mersin İdman Yurdu ile kritik bir müsabakaya çıkacak. Evinde üst üste 3 maç oynayacak Karadeniz ekibi alt sıralardan kurtulma adına önemli sınav verecek.    Şa

Trabzonspor'un Muhtemel Mersin 11'i!
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadında saat 20.00'de ağırlayacağı Mersin İdman Yurdu ile kritik bir müsabakaya çıkacak. Evinde üst üste 3 maç oynayacak Karadeniz ekibi alt sıralardan kurtulma adına önemli sınav verecek. 
 
Şampiyonluk umutlarıyla başladığı sezonda şu anda ligin alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yaparak yoluna devam eden Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçıyla başlayan, Beşiktaş ve Medicana Sivasspor ile devam edecek zorlu bir üç maçlık periyota giriyor. Ligde 27 puanla 14. sırada yer alarak tarihinin en kötü dönemini geçiren bordo-mavililer, 20 puanla 16. sırada yer alan Mersin İdmanyurdu karşısında sahasında puan kaybetmek istemiyor.
 
MUHTEMEL İLK 11
 
Karadeniz ekibinde Aykut Demir, Salih Dursun, Muhammet Demir ve Ramazan Övünç cezaları; Onur Recep Kıvrak, Güray Vural ve Mehmet Ekici de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
 
Trabzonspor'un yarın ki karşılaşmaya; "Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Akakpo, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Marin, Sefa Yılmaz ve Cardozo" şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor