Trabzonspor'un muhtemel Fenerbahçe 11'i

Fenerbahçe karşısında ideale yakın bir 11'le sahaya çıkması beklenen Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, defans bloğunu Cavanda, Aykut, Douglas Franco ve Alper’den oluşturmayı planlıyor. Douglas’ın cezası nedeniyle geçen hafta ilk 11'de başlayan

Trabzonspor'un muhtemel Fenerbahçe 11'i
Fenerbahçe karşısında ideale yakın bir 11'le sahaya çıkması beklenen Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, defans bloğunu Cavanda, Aykut, Douglas Franco ve Alper’den oluşturmayı planlıyor. Douglas’ın cezası nedeniyle geçen hafta ilk 11'de başlayan Mustafa Yumlu'nun yeniden yedeğe çekilmesi beklenirken ön liberoda Mbia-Okay ikilisi görev yapacak.
 
OYUNA N'DOYE İLE BAŞLAYACAK
 
Fenerbahçe'nin etkili orta sahası karşısında direnci yüksek tutmak isteyen Sadi Tekelioğlu'nun, Mehmet Ekici ve Özer'e birlikte forma vermesi, Erkan veya Marin'den birini de yedeğe çekmesi bekleniyor. Forvette ise maça yine N'Doye ile başlanacağı, oyunun gidişine göre Cardozo’nun da sahaya sürülebileceği belirtildi.
 
TRABZONSPOR MUHTEMEL KADROSU
 
Bordo mavili takımın Fenerbahçe karşısına şu muhtemel 11'li çıkması bekleniyor:
 
Onur- Cavanda, Aykut, Douglas Franco, Alper, Mbia, Okay, Özer, Mehmet Ekici, Erkan, N’Doye

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler