Trabzonspor'un muhtemel Çorumspor 11'i! Abdullah Avcı onlara şans verecek

Trabzonspor'un bu akşam oynayacağı Çorumspor maçı bir çok uyuncu için kendini gösterme şansı olacak.

Trabzonspor'un muhtemel Çorumspor 11'i! Abdullah Avcı onlara şans verecek

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. eleme turunda bugün Ahlatcı Çorum FK ile kritik bir müsabakaya çıkacak. Papara Park'ta 21.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemi, Direnç Tonusluoğlu olacak. Statü gereği tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakayı kazanan takım, turnuvada adını 5. tura yazdıracak.

Kupa heyecanıyla dolu olan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Avrupa'ya gitmek için kupa çok önemli. Bu nedenle kupayı büyük bir önemle ele alıyoruz ve zaferden başka bir şey düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

Forvet hattında son haftalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Enis Destan'ın, bugün sahada olması beklenirken Trezeguet, Bakasetas, Mendy, Larsen ve Uğurcan'ın da ilk 11'deki yerlerini koruma olasılığı bulunuyor. Bu sezon 258 dakika süre alarak 2 gol atan ve 2 asistle takımına katkı sağlayan Enis, son derece formda bir görüntü sergiliyor.

İşte muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet, Hüseyin, Benkovic, Larsen, Mendy, Umut, Bakasetas, Teklic, Trezeguet, Enis

Çorum FK: Hasan, Kerem, Ologo, Toure, Erkan, Ferhat, Atakan, Nalepa, Ozan, Eren, Ahmet

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler