Trabzonspor’un muhtemel Bursaspor 11’i

Trabzonspor’un Bursaspor karşısına bu kadroyla çıkması bekleniyor

Trabzonspor’un muhtemel Bursaspor 11’i

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’de bu hafta sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

MUHTEMEL KADRO
Bordo mavililerde teknik direktörü Ünal Karaman’ın son haftalarda üst üste oynatarak istikrar sağlamaya çalıştığı kadrosunda çok fazla değişikliğe gitmeyeceği belirtiliyor. Sakatlık yaşayan Yusuf Yazıcı’nın haricinde ideal kadrosunda eksik bulunmayan Trabzonspor’da Karaman’ın yine kalede kaptan Onur’a defansta da Novak, Toure, Hosseini, Pereira dörtlüsüne şans vermesi orta alanı da Sosa ve Onazi ikilisine emanet edecek. Kanatlarda Olcay’a ve sakat olan Yusuf’un yerine de Abdülkadir’e formanın verileceği öngörülüyor. Hücum hattında da Karaman’ın ikili forvet sisteminden vazgeçmeyerek Burak – Rodallega ikilisiyle gol araması bekleniyor. 

Böylelikle Trabzonspor’un muhtemel 11’i şu şekilde oluştu; Onur – Novak, Hosseini, Toure, Pereira – Onazi, Sosa , Olcay, Abdülkadir – Rodallega, Burak 

EKSİKLER
Bordo mavililerde Bursaspor karşısında sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş ile Yusuf Yazıcı forma giyemeyecek. Kadroda kart cezalısı ise bulunmuyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor