Trabzonspor'un muhtemel Adana Demirspor 11'i nasıl?

Trabzonspor yarın (cumartesi) Adana Demirspor ile karşılaşacak. İşte Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor'un muhtemel Adana Demirspor 11'i nasıl?

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 15. haftasında lider Trabzonspor sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. 36 puanla namağlup lider konumdaki bordo mavililer bu karşılaşmadanda 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Karşılaşma yarın(cumartesi) saat 16.00'da Akyazı'da oynanacak. Maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. 

Trabzonspor maç öncesinde hazırlıklarını tamamlarken teknik direktör Abdullah Avcı'nın Adana Demirspor karşısına hangi 11 ile çıkacağı merakla bekleniyor

Sakatlıkları bulunan Djaniny ve Trondsen hafta boyunca takımla antrenmanlara katılmazken yarınki maçta forma giymelerinin zor olduğu ifade ediliyor. Yüksek ihtimalle kadroda yer almayacak iki futbolcu için de son kararı teknik direktör Avcı maç saatinde verecek. Erce ise kesin olarak kadroda yer almayacak. 

Bordo mavililerin muhtemel 11'inin şu şekilde olması bekleniyor;

Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Edgar Ie, Vitor Hugo, Denswill (İsmail Köybaşı), Berat Özdemir, Siopis(Bakasetas) Marek Hamsik, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Cornelius

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor