Trabzonspor'un Molde maçı programı belli oldu

Trabzonspor'un Molde ile oynayacağı rövanş maçı programı belli oldu.

Trabzonspor'un Molde maçı programı belli oldu

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda oynayacağı Molde FK müsabakası öncesinde Trabzonspor'un ve ev sahibi takımın yapacağı antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

11 Ağustos Çarşamba günü sabah 09.45’te Trabzon’dan Molde’ye hareket edecek olan kafile, aynı gün Molde’de antrenman ve basın toplantısı gerçekleştirecek.

Buna göre 11 Ağustos Çarşamba günü ev sahibi takım Molde FK yerel saatle 10.45’te Aker Stadyumu’nda antrenman gerçekleştirecek ve antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak. Ev sahibi takım aynı gün (11 Ağustos Çarşamba) yerel saatle 13.00’de Teknik Direktör Erling Moe ve bir futbolcunun katılımıyla Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile Anders Trondsen’in katılacağı basın toplantısı ise 11 Ağustos Çarşamba günü yerel saatle 17.30’da Molde Aker Stadyumu’nda yapılacak. Basın toplantısının ardından saat 18.00’de Aker Stadyumu’nda yapılacak antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor