Trabzonspor'un menejeri Antalyaspor'u karıştırdı(!)

Adı  Şike davasında da geçen Metin Korkmaz’a  Trabzonspor başkanı  İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Trabzonspor’un transferleri ile  ilgili görev verilmişti.  Antalyaspor’da yetkisi olmadığı halde transferlerin içinde yer alan Menejer Korkmaz’a Antalyaspo

Trabzonspor'un menejeri Antalyaspor'u karıştırdı(!)

Adı  Şike davasında da geçen Metin Korkmaz’a  Trabzonspor başkanı  İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Trabzonspor’un transferleri ile  ilgili görev verilmişti.  Antalyaspor’da yetkisi olmadığı halde transferlerin içinde yer alan Menejer Korkmaz’a Antalyaspor camiasından da tepki gelmeye başladı

Trabzonspor’un transferlerinde de adı sıkça geçen Korkmaz’ın ortağı olduğu Menejerlik şirketine  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma müdürü Ali Erdoğan’ın ‘da ortak olduğu iddiaları ise bir başka gündem oluşturdu

 Antalyaspor’da Eto'o ve Ronaldinho transferlerinde de hiçbir yetkisi olmamasına karşın menejer Metin Korkmaz'ın görüşmelerde yer alması dikkat çekti.

Antalya'da bir televizyonun haberine göre; Samuel Eto'o'yla yapılan görüşmelerde etkin rol oynayan Metin Korkmaz'ın ve ortak çalıştığı Sezer Bravo isimli menajerin Kamerunlu oyuncu üzerinde hiçbir yetkisinin olmadığı ortaya çıktı.

Golcü oyuncunun Türkiye haklarının Özkan Doğan isimli menajerin elinde olduğu öğrenilirken, Doğan'ın görüşmelerde geri planda bırakıldığı dikkat çekti. Sadece İtalya'ya görüşmelere gidilirken çekilen fotoğraflarda objektiflere yansıyan Doğan, transferde yetkili isim olmasına karşın kırmızı beyazlı kulüp tarafından adından bahsedilmedi.

Eto'o'yla yapılan görüşmelerde Başkan Gültekin Gencer tarafından menajer lisansı dahi olmayan Korkmaz'ın görevlendirilmesine Antalyaspor taraftarları da büyük tepki gösteriyor.

SKANDALLAR ZİNCİRİ DEVAM EDİYOR

Eto transferinin ardından Ronaldinho transferinde de aynı yolu izleyen Başkan Gültekin Gencer ve Menajer Metin Korkmaz ikilisinin, bu kez Ümit Akbulut engeliyle karşılaştığı öğrenildi. Ronaldinho'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ümit Akbulut, transferi kendisinin yürüteceğini bildirdi.

 

TARAFTARDAN MENAJER TEPKİSİ!

Adı şike skandalı davasında geçen  Metin Korkmaz isminin ön plana çıkmasına taraftarda tepki gösterdi. Antalyaspor'da transferin bu ismin üzerinden yapılma zorunluluğu olup olmadığını sorgulayan kırmızı beyazlı futbolseverler, sosyal medyada kulübün bu isimden kurtulması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor