Trabzonspor'un kurulları toplandı

Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulları bugün bir araya gelerek oluşturtukları Tüzük Tadilatı Komisyonu hakkında bilgilendirmede bulundu. Trabzonspor Ziya Bey Sosyal Tesislerinde bulunan Divan Başkanlık Kurulunda Basına kapalı olarak gerçekleştirilen top

Trabzonspor'un kurulları toplandı

Trabzonspor'da Divan Başkanlık Kurulları bugün bir araya gelerek oluşturtukları Tüzük Tadilatı Komisyonu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Trabzonspor Ziya Bey Sosyal Tesislerinde bulunan Divan Başkanlık Kurulunda Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran Kurulların temsilcileri katıldı.

img_2152.jpg

Divan Başkanı Ali Sürmen toplantı öncesine kısa bir açıklama yaparak, "tüzük tadilatı komisyonu oluşturuldu. Bununla ilgili olarak kurullarımızı bilgilendiriyoruz. Zaten Trabzonspor Yönetimi ile Tüzük Tadilatı konusunda istişare halindeyiz. Oluşturduğumuz Tüzük Tadilatı Komisyonu hakkında kurulları bilgilendirip Trabzonspor'un genel durumu hakkında değerlendirmede bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından Basın mensuplarına toplu fotoğraf verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor