Trabzonspor'un kulübesi fark attı

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta iki takımın mücadeleye başladığı 11’ler ve yedek kulübesindeki isimler dikkat çekti.   Transfermarket verilerine göre Galatasaray’ın ilk 11’inin değeri yaklaşık 77 milyon Euro olarak hesaplanırken,

Trabzonspor'un kulübesi fark attı
Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta iki takımın mücadeleye başladığı 11’ler ve yedek kulübesindeki isimler dikkat çekti.
 
Transfermarket verilerine göre Galatasaray’ın ilk 11’inin değeri yaklaşık 77 milyon Euro olarak hesaplanırken, Trabzonspor’un sahaya çıkan ilk 11’inin değeri ise 55 milyon Euro olarak hesaplandı. Galatasaray’ın bu mücadelede yedek kulübesinde bulunan isimlerin değeri yaklaşık 14 milyon Euro olarak hesaplanırken, Trabzonspor’un yedek kulübesinin değeri ise 34 milyon Euro olarak hesaplandı. Bordo-mavili ekip, sarı-kırmızılılara yedek kulübesinde 20 milyon Euro fark atmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor