Trabzonspor’un küçük taraftarı gözyaşlarını tutamadı

Trabzonsporlu küçük taraftar Alanyaspor maçı sonrasında gözyaşlarını tutamadı.

Trabzonspor’un küçük taraftarı gözyaşlarını tutamadı

Haber61 – Spor Servisi – Spor toto Süper Lig’in 6. Haftasında Trabzonspor sahasında Alanyaspor ile karşılaştı.


Müsabakada 3-0’lik üstünlüğü yakalayan Trabzonspor, sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuç taraftarların tepkisine neden olurken küçük bir taraftarın gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüntü sosyal medyaya düştü. Görüntüde maç sonunda herkes tribünden ayrılırken küçük taraftarın koltuğunda oturduğu ve ağlamaklı olduğu görülüyor. Çevredekiler ise onu teselli etmeye çalışıyor.

ESKİ YÖNETİCİ PAYLAŞTI

Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Trabzonspor eski yöneticisi Murat Türköz, “Beni maç ağlatmadı ama bu çocuk ağlattı” ifadelerine yer verdi.

İşte Türköz’ün o mesajı;

Bir Çocuğun Umudu Olmak

Dün akşam ben de maçtaydım ve yanımda bir çocuğun ağladığını gördüm. Hepimiz 3-0'dan 4-3e gelen maça üzüldük ama o ağlıyordu. Transferi, profesyonel futbolu bilmez bu çocuk. O giydiği bordo mavili forma kazansın ister. Kazanmasa bile böyle kaybetmesin ister. Trabzonspor bizim değil. Yönetenler yanılıyor. Bu arma bu çocukların. Bu çocuklara kalacak Trabzonspor.

hangimiz Trabzonspor için ağladık ya da ağlayacağız. Bu çocukları ağlatmaya hakkınız yok. Onların hayalleriyle oynamaya da hakkınız yok.

Beni maç ağlatmadı ama bu çocuk ağlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler