Trabzonspor’un kritik toplantısına kimler katılacak?

Trabzonspor’da yarın yapılacak olan kritik toplantıya katılımın yoğun olması beklenmiyor.

Trabzonspor’un kritik toplantısına kimler katılacak?

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor yönetimi tarafından alınan Olağanüstü kongre kararı sonrasında yarın (17.03.2018 Cumartesi) saat 13:00’de Ziya Bey tesislerinde genişletilmiş istişare toplantısı yapılacak.


Yapılacak toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eski Başkanlar, Asbaşkanlar, ASKF, Profesyonel Futbolcular Dernek Başkanı ve Trabzonspor’un Kurul Başkanlarının katılacağı öğrenildi.

Konu ile ilgili Haber61’e konuşan Eski Başkanlardan Sadri Şener kendisine toplantı ile ilgili bilgi verilmediğini ve toplantıya katılmayacağını söyledi.  

Öte yandan toplantıya katılımın yüksek olması beklenirken Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in Trabzonspor yönetimi ve Trabzon dışındaki eski Başkan ve Asbaşkanlara toplantı bilgisini vermemesi dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor