Trabzonspor’un Basel maçı misafir tribün biletleri satışa çıktı

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında oynayacağı Basel maçı biletleri satışa çıktı.

Trabzonspor’un Basel maçı misafir tribün biletleri satışa çıktı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında Basel’e konuk olacak.

23 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynanacak maçın misafir tribün biletleri bugün (Cuma) saat 17:00’de (TSİ) satışa çıktı.

Sınırlı sayıda olan biletlerin fiyatı 600TL (30-35 EURO) olarak belirlendi. Bilet satışı, misafir tribün kapasitesi dolduğunda veya 21 Şubat Salı 16.00’ya kadar devam edecek.

Karşılaşma için toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek olup, bir kişi yalnızca bir adet bilet satın alabilecek. Taraftarlar, bilet satışının gerçekleşeceği “e-bilet.trabzonspor.org.tr” adresinde kendilerinden istenen tüm bilgileri (adı-soyadı, doğum yeri-tarihi, uyruk, bulunduğu ülkenin vatandaşlık numarası ve e-mail adresi) eksiksiz olarak doldurması gerekmekte.

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecek.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler