Trabzonspor’un kiralık golcüleri neler yapıyor?

Haber61 Özel Haber - Trabzonspor’da gelecek sezon hazırlıkları sürerken kiralık olarak gönderilen futbolcuların durumu da yakından takip ediliyor. Bordo mavili takımın sezon başında kiralık olarak Montpellier’e gönderdiği  Yatabare ve devre arasında Sunde

Trabzonspor’un kiralık golcüleri neler yapıyor?

Haber61 Özel Haber - Trabzonspor’da gelecek sezon hazırlıkları sürerken kiralık olarak gönderilen futbolcuların durumu da yakından takip ediliyor.

Bordo mavili takımın sezon başında kiralık olarak Montpellier’e gönderdiği  Yatabare ve devre arasında Sunderland’e kiralanan N’doye hayal kırıklığı yaratmayı sürdürüyor.

Yatabare bu sezon Fransız ekibiyle toplam 27 maçta forma giydi. Beklentilerin altında kalan Malili forvet 5 gol kaydederken 2 de asist yaptı. N’doye ise Premier Lig’de bulunan Sunderland’de 4 kez ilk 11’de olmak üzere toplam 8 kez şans buldu. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor’daki formundan esintiler sunan Senegalli futbolcu yalnızca 1 gol kaydetti.

İki futbolcunun takımlarındaki bu performansı sonrası Trabzonspor’a dönüş kapıları kapanırken bordo mavili yönetim iki ismi de satmak için futbolcuların menajerleriyle iletişime geçtiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor