Trabzonspor Kasımpaşa'ya konuk olacak . işte muhtemel 11 8 Nisan 2023

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bordo mavili ekibin muhtemel 11'i ve maç öncesi eksikleri...

Trabzonspor  Kasımpaşa'ya konuk olacak . işte muhtemel 11 8 Nisan 2023

Haber61 - Spor Servisi / Orhan Ak ile yola devam kararı alan ancak umduğunu bulamayan Trabzonspor, İhsan Derelioğlu yönetiminde Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak.

Kasımpaşa ile Trabzonspor arasındaki mücadele bugün 20.30'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı hakem Burak Şeker yönetecek.

3 sakat var

Karşılaşma öncesi Trabzonspor'da Serkan Asan, Dorukhan ve Trezeguet'in sakatlıkları bulunuyor. Sözleşme görüşmeleri süren Süleyman Cebeci içi kadroya alınmadı.

Muhtemel 11

Trabzonspor'un Kasımpaşa mücadelesine Uğurcan, Larsen, Hüseyin (Bartra), Denswil, Eren, Siopis, Hamsik (Bakasetas), Visca, Abdülkadir Markovic, Gomez 11'i ile çıkması bekleniyor.

Derelioğlu 883 gün sonra

Son olarak Trabzonspor'un başında 2020-2021 sezonunda Newton'un takımdan ayrılması sonrası 8. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a karşı görev alan İhsan Derelioğlu, 883 gün sonra bordo mavili ekipte yeniden teknik direktör olarak görev almış olacak.

İki takımın ligdeki son durumu

Karşılaşma öncesi Trabzonspor 44 puan ile 5. sırada yer alırken, Kasımpaşa ise 29 puan ile 12. sırada yer alıyor.

ts gol sevinci 1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor