Trabzonspor’un kadrosu değişiyor - Savunmaya iki takviye

Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürerken savunmaya en az iki takviye yapılması gündemde.

Trabzonspor’un kadrosu değişiyor - Savunmaya iki takviye

Trabzonspor'un sözleşmesi biten Tomas Hubocan, Dame N'Doye, Jan Durica ve Uğur Demirok'un ardından Celta Vigo ile prensipte anlaşan Okay Yokuşlu'nun yanı sıra Onazi, Sosa, Rodallega, Bero, Esteban ve Castillo gibi isimler ile de yollarını ayırabileceği öğrenildi.

2018-19 sezonu için 26 Haziran'da Trabzon’da toplanacak olan ve ardından 1 Temmuz'da Slovenya’da hazırlıklarına başlayacak Trabzonspor'un mevcut kadrosunda yeni sezon öncesi önemli değişimler yaşanacak. Transfer çalışmalarına hız veren bordo-mavililer ilk etapta takımdan ayrılan oyuncuların yerine takviye yapmayı planlarken, kendilerine kulüp bakan Onazi, Sosa, Rodallega, Bero, Esteban ile Castillo gibi isimlerin de ayrılma ihtimallerinin yüksek olduğu ve bordo-mavililerin bu oyuncuların yerini de doldurmak için arayışa girdiği belirtildi.

SAVUNMAYA EN AZ İKİ TAKVİYE

Stoper bölgesinde sözleşmeleri sona eren Hubocan, Uğur Demirok ile Jan Durica’nın takımdan ayrılmalarının ardından dış transferde önceliği savunma hattına veren ve bu noktada çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, özellikle ilgilendiği isimlerin başında yer alan Damien Da Silva transferini olumlu sonuçlandırmaya çalışıyor. Savunmaya en az iki takviye yapmayı planlayan bordo-mavililerin, daha sonra hücum hattına yoğunlaşacağı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor