Trabzonspor’un kabusu sona erdi!

Trabzonspor’un İstanbul kabusu sona erdi.

Trabzonspor’un kabusu sona erdi!

Trabzonspor bu sezon İstanbul ekipleriyle oynadığı 5 maçı da kaybetmişti. Son İstanbul temsilcisi Karagümrük’ü yenen bordo mavililer bu kötü seriyi bitirdi.

Karadeniz Fırtınası geçtiğimiz sezon İstanbul kulüplerine karşı başarılı maçlar çıkarmıştı. Bu yıl ise tam tersi bir tablo çiziyordu. Bordo mavililer, Süper Lig'de bulunan 6 İstanbul temsilcisinin 5'iyle karşı karşıya gelmiş bu maçların tamamını kaybetti.

Trabzonspor sezonun ilk haftasında Beşiktaş'a 3-1 yenildi. 5. hafta Başakşehir'e 2-0, bir sonraki hafta Fenerbahçe'ye 3-1 kaybeden Fırtına kötü gidişatını sürdürdü. 7. hafta da bu defa 3-1 öne geçtiği karşılaşmada Kasımpaşa'ya 4-3'lük skorla boyun eğdi. Bordo-mavililer son olarak Şenol Güneş Stadı'nda Galatasaray'a 2-0 kaybetti. Fırtına, 2021'in ilk maçında İstanbul'un son temsilcisi Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek kötü serisini sonlandırdı.

7 GOL ATIP 15 GOL YEDİ

Fırtına, İstanbul ekipleriyle bu sezon çıktığı 6 maçta rakip ağları 7 defa sarsabildi. Kalesinde ise 15 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor