Trabzonspor'un Kaan Ayhan ilgisini İtalyanlar da duyurdu

Trabzonspor'un stoper bölgesine transfer etmek istediği Kaan Ayhan için girişimler olduğunu Haber61 okurlarına aktarmıştı. Transfer gelişmesini İtalyan basını da duyurdu

Trabzonspor'un Kaan Ayhan ilgisini İtalyanlar da duyurdu

Süper Lig'de devre arası transfer dönemi öncesinde Trabzonspor çalışmalarını sıklaştırdı. Bordo mavililerin Kaan Ayhan'ı istediğini İtalyan basını da duyurdu.

İtalyan kaynaklı haber sitesi canalesassuolo.it'in haberine göre; Daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da gündemine gelen, son haftalarda ise Beşiktaş'ın kendisi ile ilgisi olduğu bilinen 27 yaşındaki savunmacı Kaan Ayhan için Trabzonspor devrede.

Haberin detayında ise, verdiği bir röportajda Sassuolo'da mutlu olmadığını dile getiren Kaan Ayhan için Beşiktaş'ın kiralama formülünü kullanmak istediği belirtilirken, Karadeniz ekibinin de Sassuolo ile temasa geçtiği ve kiralama formülünün üzerinde durulduğunun altı çizildi.

Edgar'ın sezonu kapatmasının ardından bu bölgeye mutlak bir transfer yapmak isteyen Bordo-Mavili ekibin Edgar'a alternatif olarak Kaan Ayhan'ı kadroya katması bekleniyor.

KAAN AYHAN KİMDİR?
Kaan Ayhan 10 Kasım 1994 yılında Gelsenkirchen, Almanya'da doğan ve yetişmiş Türk millî futbolcudur. Serie A takımlarından Sassuolo'da oynamaktadır. Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf ve Schalke 04 gibi ekiplerde forma giymiştir. Bu sezon Sassuolo formasıyla 10 maça çıkmıştır. Gol ve asist üretmemiştir. Stoper, ön libero ve sağ bek oynayabilmektedir.

Fotomaç

İlgili haberimiz için tıklayın;

mert

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor