Trabzonspor'un işi kolaylaştı

Belkalem ile yollarını ayıran ve Jose Bosingwa’nın en az 5 ay daha sahalardan uzak kalacak olması, Trabzonspor’da savunma hattına takviyeyi zorunlu kılmış durumda. Geride kalan sezonda en büyük sorunu bu bölgede yaşayan Karadeniz ekibinde Ersun Yanal’ın t

Trabzonspor'un işi kolaylaştı

Belkalem ile yollarını ayıran ve Jose Bosingwa’nın en az 5 ay daha sahalardan uzak kalacak olması, Trabzonspor’da savunma hattına takviyeyi zorunlu kılmış durumda. Geride kalan sezonda en büyük sorunu bu bölgede yaşayan Karadeniz ekibinde Ersun Yanal’ın transfer listesi epey kabarık. Yanal’ın en gözde oyuncusu ise Dinamo Moskova’da oynayan Douglas Franco Teixeira... Daha önce Sportif Direktör Süleyman Hurma tarafından kurulan ilk temaslarda, pozitif bir yanıt alamayan Bordo-Mavililer’in elindeki koz artık daha güçlü.

UEFA açıkladı

Son zamanlarda kulüplerin korkulu rüyası haline gelen Finansal Fair-Play kurallarıyla ilgili olarak bu kez bir Rus ekibinin başı ağrıdı. UEFA’dan yapılan açıklamada, Rusya’nın önde gelen ekiplerinden Dinamo Moskova’nın Finansal Fair Play çerçevesinde cezalandırıldığı açıklandı. Köklü kulübün gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmaktan men edildiği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor