Trabzonspor'un iki yıldızı G.Saray'ın kapısından dönmüş!

Galatasaray Eski Scout şefi Mahmut Alpaslan, Trabzonspor’da forma giyen Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz’ın listelerinde olduğunu ve Trabzonspor’la sorun yaşayan Hakan Çalhanoğlu ile de yakından ilgilendiklerini söyledi. Aslan şöyle konuştu;“Mehmet Ekici ile b

Trabzonspor'un iki yıldızı G.Saray'ın kapısından dönmüş!

Galatasaray Eski Scout şefi Mahmut Alpaslan, Trabzonspor’da forma giyen Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz’ın listelerinde olduğunu ve Trabzonspor’la sorun yaşayan Hakan Çalhanoğlu ile de yakından ilgilendiklerini söyledi. 

Aslan şöyle konuştu;

“Mehmet Ekici ile birebir babasıyla Hacı Bey'le konuştum. 2011'de Hakan Çalhanoğlu ile görüştük ve 'Evet' dedi. Hatta babası Hüseyin Çalhanoğlu, 'Hocam bizim Trabzon'la olayımız var. Onlara söylemiştik ama kulübe 500 bin euro yatırın. Biz gelelim' dedi. Geçtiğimiz sezon Bülent Tulun le Mehmet Ekici'nin babasını buluşturdum. Oynamıyordu ama öyle kaldı...”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler