Trabzonspor'un HES projesi ne durumda?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta HES projesi konusunda açıklamada bulundu.   Usta şöyle konuştu;   HES’de bizim lisansımız yok Ön lisans aşamasındayız. Lisans için gerekli çalışmaları yapıyor arkadaşlar. Lisansı aldıktan sonra 25 ila 30 milyon dol

Trabzonspor'un  HES projesi ne durumda?
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta HES projesi konusunda açıklamada bulundu.
 
Usta şöyle konuştu;
 
HES’de bizim lisansımız yok Ön lisans aşamasındayız. Lisans için gerekli çalışmaları yapıyor arkadaşlar. Lisansı aldıktan sonra 25 ila 30 milyon dolar yatırımdan bahsediyoruz. Sonra finansman bulunacak. 2 yıllık yatırım süreci var. 2 yıldan sonra bugünün rakamları ile yıllık geliri 15 milyon tl olacak bir yatırım bu. Yapılacak olan borcun geriye ödenmesi 7-8 yıl. 2 yılda yapım süreci 10 yıl. 10 yıl sonra kulübe net geliri yılda 15 milyondur. Bu projeye girmeye karar verdik. 10 yıl sonrasından bile olsa kulübün geleceği için önemli bulduk ve başlatacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler