Trabzonspor’un hedefindeki sınava sayılı günler kaldı! İşte son durum

Trabzonspor'un bu sezon hedefleri arasında bulunan Ziraat Türkiye kupası yarı final maçına sayılı günler kaldı Bordo mavililerde son durum ise...

Trabzonspor’un hedefindeki sınava sayılı günler kaldı! İşte son durum

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın hedefi olarak açıkladığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesine sayılı günler kaldı.

Bordo-mavililer hedefine adım adım ilerken avantajı yakalamak için kendi evinde oynayacağı mücadeleye birkaç gün kala son durumu sizler için özetledik. İşte son durum...

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı kapsamında Trabzon'da, Papara Park stadyumunda Fatih Karagümrük FK ile karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavililer kazanması durumunda final karşılaşması Beşiktaş ve Ankaragücü mücadelesinin kazananı ile karşılaşacak.

trabzonsporda-kayserispor-maci-hazirliklari-suruyor.webp

TRABZONSPOR'DA CEZALI YOK

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen dışında sakatlığı bulunan bir oyuncu bulunmuyor. Eren Elmalı'nın Trendyol Süper Lig'de bulunan sarı kart cezası da kupa maçında geçerli olmadığı için cezalı durumda oyuncusu da bulunmuyor.

trabzonsporda-kayserispor-maci-hazirliklari-suruyor-001.webp

HAZIRLIKLARA BUGÜN BAŞLANDI

Bordo-mavililer yarı final mücadelesi için bugün çalışmalara başladı.Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma ve koordinasyon çalışması yaptı. 5'e 2 ve dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

2024-sablon-1-222-3-001.jpg

TRİBÜN DOLULUK ORANLARI

Trabzonspor - Karagümrük Ziraat Türkiye Kupası Tribün doluluk oranı ████████░░░░░░░░ %48.8 (Satılan Bilet 18.449 / 37.775) Kalan 19.326

2024-sablon-1-222-3-002.jpg

AVCI'DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Hedeflerinden biri olan Ziraat Türkiye Kupası için kenetlenme zamanı olduğunu belirten Avcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Taraftar bizim için çok değerli. Olumlu destek verdiklerinde bizi yukarı çekiyorlar. Özellikle son süreçte kupada kenetlenme zamanı. Bir parantez de onlar için. Onların bize vermiş olduğu destekle çok başarılı olmuş bir ekip var.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor