Trabzonspor'un gündemindeki John Lundstram kimdir?

Trabzonspor ile anılan John Lundstram için "kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı" gibi aramalar yapılıyor. Detaylar haberimizde.

Trabzonspor'un gündemindeki John Lundstram kimdir?

Merkez orta saha arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Glasgow Rangers forması giyen John Lundstram'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

İskoç ekibi ile sözleşmesi sona erecek İngiliz orta alan oyuncusunun transferi, son anda bir pürüz çıkmaması halinde sezon sonunda resmiyet kazanacak.

Futbolseverler, Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı John Lundstram'ın kariyerine dair araştırmalar yapıyor.

john.jpg

John Lundstram kimdir?

18 Şubat 1994 yılında İngiltere'nin Liverpool kentinde dünyaya gelen John Lundstram, futbola Everton altyapısında başladı.

John Lundstram sırasıyla Everton, Doncaster, Yeovil Town, Leyton Orient, Blackpool, Scunthorpe Utd., Oxford United ve Sheff Utd forması giydi.

Son olarak İskoç temsilcisi Glasgow Rangers forması giyen 30 yaşındaki İngiliz orta saha, 8 numaranın yanı sıra 6 numarada da görev yapabiliyor.

John Lundstram, Glasgow Rangers kariyerinde şu ana dek 149 maçta forma giyerken, 11 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Deneyimli oyuncu, İngiltere Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında da görev yapmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler