Trabzonspor'un gündemindeki isme G.Saray kancası

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen 29 yaşındaki İsveçli oyuncu Ola Toivonen'in Galatasaray'ın gündeminde olduğu ortaya çıktı.   Rennes'den ayrılması beklenen ve Trabzonspor ile birlikte PAOK'un da ilgilendiği söylenen İsveçli oyuncunun mali

Trabzonspor'un gündemindeki isme G.Saray kancası
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen 29 yaşındaki İsveçli oyuncu Ola Toivonen'in Galatasaray'ın gündeminde olduğu ortaya çıktı.
 
Rennes'den ayrılması beklenen ve Trabzonspor ile birlikte PAOK'un da ilgilendiği söylenen İsveçli oyuncunun maliyet açısından da Galatasaray'a uygun olduğu belirtildi. Toivonen'in 2017 yılına kadar Rennes ile sözleşmesi bulunuyor. Ancak İsveçli oyuncunun Fransa'dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor.
 
Ola Toivonen, geçtiğimiz sezon Rennes formasıyla ligde 30 maçta 7 gol atabilmişti. İsveçli oyuncu adını PSV forması altındaki performansıyla Avrupa'ya duyurmuş, 2014 yılında da 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle PSV'den Rennes'e transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler