Trabzonspor'un gündemindeki Bjelica için dikkat çeken yorum! "Heyecan veriyor..."

Trabzonspor'da Bjelica ile görüşmelerde son aşamaya gelinirken; ünlü spor yorumcusu, Hırvat teknik adama dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un gündemindeki Bjelica için dikkat çeken yorum! "Heyecan veriyor..."

Spor yorumcusu Uğur Meleke, Trabzonspor'un Türkiye'ye davet ettiği Nenad Bjelica'ya dair konuştu.

Bjelica'nın başarılı bir teknik adam olduğunu belirten Uğur Meleke, "Zagreb ile hem Avrupa'da iyi iş yaptı hem de üretimi sürdürdü. Austria Wien'de de dikkat çeken Şampiyonlar Ligi macerası var. Atletico Madrid, Zenit ve Portolu grupta iyi işler yapmıştı. Çeşitli liglerde çalışmış, son çalıştığı Osijek'i de Avrupa'ya taşımış bir teknik adam. Farklı seviyelerde başarıları var. Heyecan veriyor mu? Bence veriyor" dedi.

Trabzonspor ile Bjelica'nın hedeflerinin aynı doğrultuda olması gerektiğini kaydeden Uğur Meleke, "Heyecan veriyor ama heyecan taşıyor mu? Onu da görmek gerek. Projeler örtüşüyor mu? Mesela Trabzonspor maaş yükünü düşürmek istiyor. Bunun için iyi ve nokta atışı transferlere ihtiyaç var. Bjelica bunu yapabilir" diye konuştu.

nenad bjaleci ts trabzonspor

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler