Trabzonspor'un gözü ligde

Trabzonspor, Adanaspor’u önceki gün 4-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda lider olarak gruptan çıkmayı garantilemişti.   Göze hoş gelen oyunla ve üstelik rotasyonlu bir kadroyla yakalanan bu başarı, takımın da yüzünü sonunda güldürdü. Grupta oynadığı 4 müc

Trabzonspor'un gözü ligde
Trabzonspor, Adanaspor’u önceki gün 4-1 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda lider olarak gruptan çıkmayı garantilemişti.
 
Göze hoş gelen oyunla ve üstelik rotasyonlu bir kadroyla yakalanan bu başarı, takımın da yüzünü sonunda güldürdü. Grupta oynadığı 4 mücadeleyi de kazanan, 11 gol atıp yalnızca 2 gol yiyen Bordo-Mavililer’de yeni hedef ise belli. Fırtına, istikrarsız bir performans gösterdiği ligde de aynı başarılı tekrarlayarak hem kulübün havasını değiştirmek hem de taraftarın gönlünü yeniden kazanmak istiyor. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda ligde de bu başarıyı görmek istediğini belirtti. Tekelioğlu, “Siz kaliteli oyuncularsınız. Kupada hepiniz çok iyiydiniz. Şimdi sıra ligde. Ligde de aynı başarıyı tekrarlamanızı istiyorum” diyerek futbolcularını motive etti.
 
Üst üste farklı galibiyetlerin geldiği kupada takım yalnızca moral değil, altyapıdan gelen genç yetenekleri de kazandı. Başta Muhammet Beşir olmak üzere Uğurcan Erdoğan ve Abdülkadir Ömür’ün başarılı performansları, Sadi Tekelioğlu’nu mutlu etti. Tekelioğlu, şimdi ligde bu genç oyuncuları değerlendirmenin planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler