Trabzonspor'un gençleri Gümüşhanespor'u mağlup etti! Ali Şahin Yılmaz detayı dikkat çekti

Trabzonspor U-19 takımı, hazırlık maçında Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor'un gençleri Gümüşhanespor'u mağlup etti! Ali Şahin Yılmaz detayı dikkat çekti

Trabzonspor U-19 takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Gümüşhane Yeni Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Trabzonspor sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Trabzonspor U-19 takımının gollerini Engin Efe Poyraz Yıldırım, Ali Şahin Yılmaz, Muhammet Ali Çamkerten ve Furkan Melikşah Özcan kaydetti.

Öte yandan Trabzonspor'da kiralık olarak takımdan gönderilmesi yönünde rapor sunulan ancak 1461 Trabzon'da oynamaya sıcak bakmayan Ali Şahin Yılmaz'ın, genç takım ile hazırlık maçına çıkması dikkat çekti.

Trabzonspor'da Teknik Direktör, Ali Şahin Yılmaz için "2 önce ofisime geldi. Süper Lig ve 1. Lig'den teklifler olduğunu söyledi. Ben de bu durumun iyi olduğunu ve oynayabileceği bir takımı tercih etmesi taraftarı olduğumu söyledim" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler