Trabzonspor'un gençleri devlerin takibinde! Dudak uçuklatan teklif!

Trabzonspor'un 23 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır için devrede olan İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, 24 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Trabzonspor'un gençleri devlerin takibinde! Dudak uçuklatan teklif!

Trabzonspor'un altyapısından yetiştirdiği gençlere teklif yağıyor. İtalya ve Fransa'dan Abdülkadir Ömür için 26 milyon Euro'yu bulan teklifler gelirken, İngiliz ekibi Liverpool, Uğurcan Çakır için 24 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Teklifin 70 milyon Euro'yu bulduğu bildirildi
Ayrıca Abdulkadir Parmak'a 5 milyon Euro, Hüseyin Türkmen'e 4 milyon Euro, Serkan Asan'a 1.5 milyon Euro, Abdurrahim Dursun'a ise 1 milyon Euro'luk teklifler menajerler aracılığıyla kulübe iletildi. Sefa Kınalı ve Kerem Baykuş'u da isteyen kulüplerin olduğu ve toplam teklifin 70 milyon Euro'yu bulduğu bildirildi.

46.7 milyon Euro gelir elde edildi
Bu sezon sattığı oyuncular, sermaye artışı, sponsorluklar, loca ve kombine satışı ile UEFA gelirleri olmak üzere toplam 46.7 milyon Euro gelir elde eden Trabzonspor, önümüzdeki sezon da oyuncu satışından çok ciddi bir gelir elde etmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor