Trabzonspor'un gençleri değerini katladı!

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, piyasa değerini en çok arttıran futbolcu oldu.

Trabzonspor'un gençleri değerini katladı!

Spor Toto Süper Lig'in yerli oyuncuları arasında piyasa değerini en çok arttıran oyuncular arasında Trabzonspor'un genç yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür damga vurdu.

Piyasa değerini 2017 yılında yüzde 1400 oranında arttıran Yusuf Yazıcı gelecek adına da umut veriyor. Trabzonspor'un bir diğer yıldız adayı Abdulkadir Ömür ise bu listede takım arkadaşı Yusuf Yazıcı'yı takip ediyor.

Abdulkadir Ömür geçen yıla kıyasla değerini yüzde 5233 oranında arttırdı. Trabzonspor'un genç yıldızlarından Abdulkadir'in piyasa değeri 8 Milyon Euro'yu bulurken, Yusuf Yazıcı'nın ise 12 Milyon Euro'ya ulaşmış durumda.

Yusuf Yazıcı bu sezon çıktığı 9 karşılaşmanın 7'sinde ilk 11'de başlarken 2'de asist kaydetti. Abdulkadir ise 12 maçın 10'unda maça ilk 11 başladı ve 1 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor