Trabzonspor'un genç yıldızına izin çıkmadı!

Sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Okay Yokuşlu'nun isminin İspanyol kulübü Sevilla başta olmak üzere birçok kulüple anılması, sportif direktör Süleyman Hurma'yı rahatsız etmedi. Ancak kendilerine gelen herhangi bir teklif bulunmadığını söyleye

Trabzonspor'un genç yıldızına izin çıkmadı!

Sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Okay Yokuşlu'nun isminin İspanyol kulübü Sevilla başta olmak üzere birçok kulüple anılması, sportif direktör Süleyman Hurma'yı rahatsız etmedi.

Ancak kendilerine gelen herhangi bir teklif bulunmadığını söyleyen Hurma, şöyle konuştu: "Bizim oyuncularımıza ne kadar çok teklif gelirse bu o kadar bizim mutlu eder. Ama şu an için Okay için gelen görüşme talebi yok. Ama bahsedilen 5-6 milyon euro'ya Okay'ın kramponunu vermem" diye konuştu. HURMA, Okay'ın 3 yıllık sözleşme imzalamasıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen eleştirilere ise şöyle cevap verdi: "Bonservis bedeli ödenerek transfer edilen bir oyuncuyla neden üç yıllık sözleşme imzaladığımız yolunda gelen eleştiriler var. Ama Okay ile istediğimiz zaman masaya oturup sözleşmesini uzatabiliriz. Bu konuda geçmişte yaşanan bazı olaylardan dolayı insanların kafalarında soru işareti oluşması doğal. Bu kez öyle bir şeyin olmayacağının garantisini verebilirim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor