Trabzonspor'un genç yıldızı 2. kez milli takıma çağrıldı

Trabzonspor’un genç yıldızı Oulai, 2. kez Fildişi Sahili kadrosuna çağrıldı ve Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek.
Trabzonspor'un genç yıldızı 2. kez milli takıma çağrıldı

Trabzonspor'un sezon başında Ligue 2 ekibi Bastia’dan 5.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı  Christ Inao Oulai, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Afrika Uluslar Kupası'na katılmaya hak kazanan Fildişi Sahili'nin aday kadrosunda, bordo mavililerin genç yıldızı Oulai'de yer aldı.

Kupada F Grubu’nda mücadele edecek Fildişi Sahili, 24 Aralık’ta Mozambik, 28 Aralık’ta Kamerun ve 31 Aralık’ta Gabon ile karşı karşıya gelecek.

İkinci kez milli takım forması giyecek olan 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon bordo-mavili forma ile çıktığı 9 maçta, 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

oulai

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir