Trabzonspor'un genç yeteneği lige damga vuruyor! Gol krallığında ilk sırada

Trabzonspor'un futbolcusu Engin Poyraz Efe Yıldırım gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trabzonspor'un genç yeteneği lige damga vuruyor! Gol krallığında ilk sırada

Trabzonspor'da U-19 takımında forma giyen ve gösterdiği performans ile adından söz ettiren Engin Poyraz Efe Yıldırım, gol krallığında ilk sırada yer alıyor.

Trabzonspor ile Nisan 2023'te profesyonel sözleşme imzalayan 18 yaşındaki santrfor, sezon arasına girilen U19 Elit A Ligi'nde 10 golle ligin ilk yarısını ‘Gol Kralı’ olarak tamamladı.

RİZE'DEN GELDİ

Genç milli takımlarda da forma giyen Poyraz Efe, 2018 yılında Rizespor altyapısından Trabzonspor'a kazandırılmıştı.

poyraz-yildirim-lige-damgasini-vuruyor-2.webp

Trabzonspor ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Engin Poyraz Efe Yıldırım, Türkiye U-19 Milli Takımı'nda 8, U-17 takımında 4, U-15 takımında ise 1 kez süre almıştı.

BAŞAKŞEHİR'E KARŞI OYNAMIŞTI

Poyraz Efe, Trabzonspor forması altında bu zamana dek 1 resmi maçta forma giydi. Genç oyuncu, geçtiğimiz sezonun son haftasında İstanbul'da Başakşehir ile oynanan maçta 86. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler