Trabzonspor’un genç oyuncuları maç sonrası konuştu: Bize güvendiklerinde…

Trabzonspor, Sivas Belediyespor’u 5-0 yenerek tur atladı.

Trabzonspor’un genç oyuncuları maç sonrası konuştu: Bize güvendiklerinde…

Haber61 - Spor Servisi

Türkiye Kupası rövanş maçında Sivas Belediyespor karşısında aldığı 5-0’lık galibiyet sonrası tur atlayan Trabzonspor’da maç sonu konuşan genç futbolcular, hem taraftara hem de altyapıdaki oyunculara mesaj verdiler.

İşte genç oyuncuların açıklamaları:

Semih Karadeniz

Deplasmanda zorlandık ama evimizde kazandık. Seyircimize de teşekkür ederiz, beklediğimizden de iyi bir şekilde doldurdular stadı. Ayaklarına sağlık. Son dönemlerde dikkat ederseniz hem ligde hem kupada Trabzonlu oyuncularda da çok ön plana çıkmaya başladı. İnşallah Alttan gelen arkadaşlarımıza örnek oluruz.  Öz evlatcılık diye bahsediyorlar kötü anlamda ama biz güvenince neler yapabildiğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum.

Arda Akbulut

Trabzonspor formasını taşımak gurur verici. Hayallerimi gerçekleştirirdim. Teşekkür ederim hocama. Uğurcan benim abim, çok şey öğreneceğim. Ondan çok şey öğrenip yoluma devam edeceğim. Trabzonspor her kulvarda başarılı olmak zorunda.

Abdulkadir Parmak

İlk maç iyi futbol oynayamadık ama içerde bu galibiyeti alacağımızı biliyorduk. İnşallah iki kulvarda da şampiyonluğu göğüsleriz. Alt yapımız cevher. Çok yetenekli oyuncular var. Ben 24 yaşındayım geçtim o evreyi ama inşallah daha çok oyuncu gelecek alt yapıdan.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor