Trabzonspor’un Gaziantep FK Muhtemel 11’i! – Abdullah Avcı’nın kadrosu şekilleniyor

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın ilk 11’i şekilleniyor. İşte Trabzonspor’un Gaziantep FK Muhtemel 11’i.

Trabzonspor’un Gaziantep FK Muhtemel 11’i! – Abdullah Avcı’nın kadrosu şekilleniyor

Trabzonspor’da Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda oynanacak olan Gaziantep FK karşılaşmasının kadrosu şekilleniyor. İşte Trabzonspor’un Gaziantep FK Muhtemel 11’i.

Bordo mavili ekip 10 Aralık 2023 Pazar Günü Saat 19:00’da Gaziantep Kalyon stadında oynayacağı Gaziante FK maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Antrenman sonrasında Gaziantep kafilesindeki oyuncular netlik kazanırken, bordo mavililer saat 15:30’da özel uçakla Gaziantep’e gitti ve burada konaklayacağı otelde maç saatini beklemek için kampa girdi.

Ligde son iki haftada deplasmanda Sivasspor ile 3-3 berabere kalan, evinde Kayserispor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönerek moral bulmak ve yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın kafasındaki 11’de şekillenmeye başladı.

Bordo mavililerin Gaziantep FK karşısında maça şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor;

“Uğurcan, Larsen, Baniya, Denswil, Eren, Mendy, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Visca, Onuachu”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler