Trabzonspor’un galibiyetini böyle yorumladı! “İkisini de yenerek 3 puan aldı”

Trabzonspor’un 2-1’lik Kayserispor galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından Reha Kapsal, karşılaşmayı değerlendirdi.

Trabzonspor’un galibiyetini böyle yorumladı! “İkisini de yenerek 3 puan aldı”

Trabzonspor, Süper Lig’in 33. haftasında Kayserispor’a konuk oldu. Enis Destan ve Nicolas Pepe’nin gol attığı karşılaşmayı bordo mavililer 2-1’lik skorla galip tamamladı.

Karşılaşmanın ardından TV yorumcularından Reha Kapsal, galibiyeti değerlendirdi. Hakem performansına da dikkat çeken Kapsal, galibiyet için “Hakemin verdiği, vermediği kararlarla çok tutarsız hareketleri oldu. Futbolun ‘F’sini bilmiyor. 1 değil 2 rakibi vardı sahada Trabzonspor’un. Birinci rakibi Kayserispor, ikinci rakibi de Çağdaş Altay’dı. İkisini de yenerek 3 puan aldı deplasmanda. Bir tane rakiple uğraşmadı.” ifadelerini kullandı.

Kapsal, aynı zamanda iptal olan goldeki hakem kararı için ise “Hakem doğru gördüğünü verdi. İspanyol hakem çağırınca doğru yaptığı işi geriye aldı. Sen git monitörden bak. Onların gelmesi gerekir daha cesur karar verebilmek için ama her şey doğru değil ki. Burada sen git ben doğru karar verdiğimi düşünüyorum de, çağırıyorsa monitörden izle, aynı şekilde golü ver.” şeklinde eleştiride bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor