Trabzonspor’un galibiyetini böyle yorumladı! “6 puanlık maçtı”

Trabzonspor, Süper Lig’in 19. Haftasında Başakşehir’i ağırladı.

Trabzonspor’un galibiyetini böyle yorumladı! “6 puanlık maçtı”

Trabzonspor, Bakasetas’ın nefis golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bordo mavililerin galibiyetini Erman Toroğlu yorumladı.

Erman Toroğlu’nun maç yorumu şu şekilde:

Trabzon'da iki ayrı devre izledik. Bordo-mavililer, ilk 45 dakika çok iyi kavga etti, çok iyi mücadele ettiler, çok iyi yardımlaştılar. Maçın hakimi onlardı.

Yine bir kaleci hatasıyla öne geçtiler. İstenilen Trabzon buydu. İkinci yarı yine eski Trabzon'a döndü.

Arkada pas yapan, hücuma çıkamayan, pres yiyen ve devamlı defans oyuncularıyla rakibin mücadele ettiği bir oyun oldu.

İşin enteresanı Trabzonspor ikinci devrede devamlı oyuncu değiştirirken Başakşehir değiştirmedi. Bence Emre burada hata yaptı.

Çünkü Trabzonspor hep defans yapıyor ve yorgunluk var. İlk yarıda Trabzonspor'un seyircisi coşkuluydu. Ama ikinci devrede takım kıpırdamayınca onlar da sustular.

Aslında seyirci o anda takıma lazım. Bazen ben bu teknik adamları anlamıyorum. Rakip baskı yapmış, sahada pres yiyorsun ve çıkamıyorsun.

Artık o son dakikalarda Hamsik'i koyacaksın. 6 puanlık bir maçtı. Konya'da Beşiktaş altın değerinde bir 3 puan aldı, bu maç da Trabzonspor…

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler