Trabzonspor'un eski yöneticisi ile Trabzon Milletvekili sosyal medyada kapıştı! Sert sözler...

Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora sosyal medya üzerinden tartıştı.

Trabzonspor'un eski yöneticisi ile Trabzon Milletvekili sosyal medyada kapıştı! Sert sözler...

Trabzonspor'un eski yöneticisi ve iş insanı Nevzat Aydın ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora arasındaki sosyal medya tartışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Daha önce de sosyal medya üzerinden tartışan ikili arasında, yeni bir tartışma daha yaşadı.

"CHP ŞAKŞAKÇISI İŞ İNSANI..."

Ahmet Hakan Coşkun'un Hürriyet'te Nevzat Aydın ile ilgili olarak yazdığı köşe yazısını alıntılayan Salih Cora, "Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı, Yemek Sepeti'nin sahibi; ama her bir siyasi olaya ve yaşananlara laf yetiştiren CHP şakşakçısı iş insanı Sn Nevzat Aydın beyin hassasiyetinin analizidir" şeklinde paylaşımda bulundu.

"KADROLU NİKAH ŞAHİDİ..."

Salih Cora'nın paylaşımına yanıt veren Nevzay Adın ise ,Geçen seferki karşılaşmamızdan belli ki içinde kalmış Salih. Ama tweetinde beni mention etmemenden, görmemi istemediğini anlıyorum ki, bu senin gibi bir kadrolu nikah şahidi için bile korkak bir davranış.   ‘Şakşakçı’ lafı yakışmamış. Sen milletvekilliğinde zamanının %80’ini trollükle -kalan %20’de nikah şahitliği -  geçirmiş adamsın, insan biraz utanır bunu söylemeye.   Konuya değinmek gerekirse benim için insanları binbir işkenceyle öldürüp evinin bahçesine gömen bir zihniyetin uzantısı ile; milyonların oyunu alıp Türkiye’nin en önemli ilinin iki defa belediye başkanı olan Trabzonsporlu Ekrem bir değildir. Zaten olayların şiddeti de birbirinden çok farklı. Biri sözlü sataşma diğerinde yüzü kan içinde çocuklar, yaşlılar var.   Bir dahaki tweetini bekliyorum. Yalnız bana mention yap lütfen, bunu tesadüfen buldum seni az kişi takip ettiğinden" ifadelerini kullandı.

(Haber61 - Spor Servisi)

cora1

aydın1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor