Trabzonspor'un eski yöneticisi Hamsik transferini riskli buldu

Eski yöneticiden Trabzonspor'un eski transferi için "Riskli" mesajı geldi.

Trabzonspor'un eski yöneticisi Hamsik transferini riskli buldu

Trabzonspor, Marek Hamsik transferini bu akşam saatlerinde duyurdu.

Açıklanan transfer sonrası Trabzonspor eski yöneticisi Nevzat Aydın sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "Hamsik, üç sene önceki performansını gösterirse ligi sallar. Ama riskli transfer. Transferlerin tecrübelerine ve yaşlarına bakılırsa Trabzonspor için bütün konsantrasyon bu seneye yönelik." ifadelerini kullandı. 

Aydın'ın bu mesajına Celil Hekimoğlu'ndan yanıt geçikmedi.

Hekimoğlu ise "Transferler direkt şampiyonluk hedeflendiğini gösteriyor. Tecrübeli hoca ve oyuncularla hedefe gidilecek. Umarım başarırız olmazsa fatura biraz can sıkıcı olacak. Bu riske değermi bence değer." cvabını verdi. 

Bir taraftarın "Trabzonspor bu riske daha önce de girdi ve bedeli ağır oldu. Neye göre tekrar bu riske girmesini söyleyebiliyorsunuz?" sorusuna ise Hekimoğlu "Bu şehir bir şampiyonluğu haketmiyormu. Risk almadan başaramazsınız. Ayrıca belliki muhtemel gelecek bonservis bedeli harcanıyor. Yani ekstra borçlanılmıyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor