Trabzonspor'un eski yıldızı Sörloth hastaneye kaldırıldı!

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid forması giyen Alexander Sørloth, Levante maçında aldığı darbe sonrası sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.
Trabzonspor'un eski yıldızı Sörloth hastaneye kaldırıldı!

Trabzonspor’un eski golcüsü Alexander Sørloth’tan kötü haber geldi. Atletico Madrid’in Levante ile karşı karşıya geldiği müsabakada görev alan Norveçli golcü, rakibiyle girdiği ikili mücadelede kafa kafaya çarpıştılar sonrasında devam edemedi. Maçın gidişatını etkileyen bu pozisyonun ardından yıldız oyuncu oyuna devam edemedi.

Sağlık Durumu Hakkında İlk Bilgiler

Saha içerisinde yapılan ilk kontrollerde, Sørloth’un vücudunda aldığı sert darbe sonucu ciddi kesik ve morluklar oluştuğu gözlemlendi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen ağrıları dinmeyen 29 yaşındaki futbolcu, teknik heyetin kararıyla oyundan alınarak doğrudan hastaneye sevk edildi.

trabzonspor

Detaylı Tetkikler Yapılacak

Hastaneye kaldırılan Alexander Sørloth’un son durumu yapılacak olan detaylı testlerin ardından netlik kazanacak. İspanyol kulübünden yapılan ilk değerlendirmelerde, oyuncunun darbe aldığı bölgedeki hasarın boyutunun belirlenmesi için çeşitli görüntüleme tetkiklerinin uygulanacağı kaydedildi.

Bordo-mavili taraftarların yakından takip ettiği golcü oyuncunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı, kulüp tarafından yapılacak resmi açıklamanın ardından belli olacak.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum