Trabzonspor'un eski yıldızı Nwakaeme'de son durum menajerinin oyununa mı geldi?

Trabzonspor'un şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan ve daha sonra yönetimin isteklerini karşılamaması dolayısıyla kulüple yollarını ayıran oyuncu kulüp arayışına devam ediyor.

Trabzonspor'un eski yıldızı Nwakaeme'de son durum menajerinin oyununa mı geldi?

Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunda bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da elde edilen zaferde başrol oynayan Anthony Nwakaeme, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte bordo - mavili ekipten ayrılmıştı. Menajerinin bordo - mavili yönetimden istekleri sonrasında yolların ayrıldığı Nwakaeme, Galatasaray ile temas kurmuştu ancak anlaşma sağlanamamıştı.

BOŞTA KALDI
Tecrübeli futbolcu ayrılığın ardından birçok takımla temas kurmasına rağmen menajerinin talep ettiği kontratı bulamadı ve boşta kaldı.

Süper Lig'de en sıcak teması Galatasaray ile kuran başarılı oyuncu, sarı kırmızılılardan da farklı bir tavır görmedi. Galatasaray yönetimi, Nwakaeme için 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık kontrat teklif etti ve yıllık ücret olarak da 2 milyon euro'ya yakın bir öneri sundu.

ARAP KULÜPLERİNİ İSTEMİYOR
Nwakaeme ve menajerinin son olarak Arap kulüpleriyle temas halinde olduğu belirtilse de Nijeryalı futbolcunun kariyerini Arap Yarımadası'nda sürdürmek istemediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor